Jednoduchý recept

Suchary z ovesných vloček

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 37793

Ingredience

150 g Cukr moučkový
30 g Cukr skořicový
15 g Cukr vanilka
15 g Kypřicí prášek do pečiva
200 ml Mléko polotučné
300 g Mouka pšeničná hladká
150 g Máslo čerstvé
300 g Ovesné vločky
25 g Tuk
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 447 kcal
Kilojoule 1 871kJ
18% Sacharidy 64 g
25% Tuky 19 g
1% Sodík 15 mg
15% Bílkoviny 8 g

Suchary z ovesných vloček postup přípravy receptu:

1

Do mísy nasypeme ovesné vločky, zalijeme mlékem a necháme nabobtnat. Potom přidáme mouku, cukr, prášek do pečiva, rozpuštěné máslo, vejce a vanilkový cukr. Vše důkladně promícháme a vypracujeme těsto.

2

Plech pomažeme tukem, z těsta vytvarujeme dva podlouhlé bochníky a položíme na plech. Vložíme do vyhřáté trouby a pečeme dozlatova. Upečené bochníky necháme vychladnout, nakrájíme na krajíčky, vyskládáme na suchý plech a sušíme ve vyhřáté troubě při otevřených dvířkách.

3

Krajíčky posypeme skořicovým cukrem a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept