Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 105 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 37821
Kategorie: Maso

Ingredience

2 stroužek Česnek
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
3 polévková lžíce Olej olivový
60 g Olivy černé
180 g Paprika červená
180 g Paprika zelená
180 g Paprika žlutá
3 g Pepř černý mletý
10 g Petržel - nať
1 polévková lžíce Protlak rajčatový
500 g Rajčata
5 g Rozmarýn čerstvý
5 g Sůl
1,5 kg Telecí plec
250 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 325 kcal
Kilojoule 1 362kJ
3% Sacharidy 10 g
11% Tuky 8 g
28% Sodík 558 mg
79% Bílkoviny 44 g

Telecí na olivách postup přípravy receptu:

1

Rozpálíme olej, přidáme kostky masa, potřené polovinou česneku a 5-7 minut je dohněda smažíme. Maso vyndáme a odložíme stranou.

2

Do pánve vložíme nudličky papriky a 3 minuty je mícháme, až téměř změknou. Vyjmeme je a odložíme stranou.

3

Do pánve vrátíme maso, vlijeme víno, přidáme rajčata, rajský protlak, zbylý česnek a rozmarýn. Zakryjeme a 1 hodinu podusíme.

4

Do pánve vrátíme papriky a podusíme ještě 15 minut, aby maso bylo opravdu měkké.

5

Přidáme olivy a s masem ohřejeme. Pokrm podáváme horký, lehce posypaný petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept