Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 95 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 75 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 37835

Ingredience

2 ks Cibule
120 ml Hovězí vývar základní
1,2 kg Kančí bok
1 ks Klobása vepřová
80 ml Mléko polotučné
50 g Mouka pšeničná hladká
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
2 ks Rohlíky bílé
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
100 g Vepřové škvarky
400 ml Voda pitná
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 573 kcal
Kilojoule 2 397kJ
6% Sacharidy 23 g
29% Tuky 22 g
20% Sodík 407 mg
126% Bílkoviny 71 g

Roláda z kančího boku postup přípravy receptu:

1

Kančí bok vykostíme a rozřízneme tak, aby vznikl plát. Lehce naklepeme a osolíme.

2

Na nádivku rohlíky nakrájíme na kostičky a přelijeme mlékem, přimícháme umleté vepřové škvarky, klobásu nakrájenu na kostičky, jemně nasekanou petržel, prolisovaný česnek, rozmíchaná vejce, sůl, pepř a dobře promícháme.

3

Hotovou náplň naneseme na plát bůčku, dobře zavineme, převážeme potravinářským provázkem a vložíme do pekáčku na cibuli, kterou jsme nakrájeli na kolečka. Roládu podlijeme a pečeme v předehřáté troubě, až je maso měkké. Během pečení maso přeléváme výpekem, je-li třeba, podlijeme teplou vodou.

4

Hotovou roládu vyjmeme a držíme na teple. Šťávu zredukujeme, zaprášíme moukou, lehce osmažíme, zalijeme vývarem, dobře rozšleháme a alespoň čtvrt hodiny povaříme. Omáčku přecedíme a podáváme s nakrájenou roládou, z které jsme odstranili provázek.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept