Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 37843
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Citrony
125 g Játra kuřecí
300 g Klobása Dunajská
3 g Pepř černý mletý
10 g Petržel - nať
85 g Slanina vepřová
5 g Sůl
Ochucené máslo
2 stroužek Česnek
1 polévková lžíce Hořčice
45 g Máslo čerstvé
10 g Rozmarýn čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 574 kcal
Kilojoule 2 403kJ
2% Sacharidy 6 g
68% Tuky 51 g
36% Sodík 711 mg
44% Bílkoviny 25 g

Chalupářský kebab postup přípravy receptu:

1

Kousky jater obalíme kousky slaniny a napichujeme na jehlu střídavě s klobásou. Mírně rozehřejeme máslo, přimícháme drcený česnek, nasekaný rozmarýn a hořčici.

2

Polovinou másla potřeme kebaby a opékáme na grilu 4-5 minut z každé strany, až jsou dobře propečené. Osolíme je, opepříme, ozdobíme, podáváme se zbylým máslem a řezy citronu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept