Ciabatta s nivou - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 25 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Ciabatta s nivou
Celkový čas: | 25 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 10 minut |
Autor: | hrnek |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (25%) |
ID receptu: | 37847 |
Kategorie: | Předkrmy |
Ingredience
1 ks | Chilli paprička |
4 ks | Ciabatta |
1 ks | Petržel - nať |
130 g | Sýr Niva (Rokfór) |
100 g | Sýr smetanový tavený 45% |
130 ml | Zakysaná smetana |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 21g |
---|---|
Cholesterol | 20,6mg |
Draslík | 113,6mg |
Vláknina | 2g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 2,2mg |
Vitamín E | 0,2mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,3mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Chilli paprička, Ciabatta, Sýr Niva (Rokfór), Zakysaná smetana mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Petržel - nať, Sýr smetanový tavený 45% mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Ciabatta s nivou postup přípravy receptu:
1 | Do misky rozdrobíme nivu a smícháme ji se zakysanou smetanou a taveným sýrem. |
2 | Chilli papričku omyjeme, očistíme, zbavíme semen a nakrájíme nadrobno. |
3 | Vše důkladně promícháme a nakonec přidáme ještě najemno nasekanou petrželku. Ciabattu nakrájíme na plátky, rozložíme na plech a vložíme do trouby předehřáté na 180 stupňů Celsia, pečeme asi 10 minut. |
4 | Po upečení necháme vychladnout a podáváme s čerstvou pomazánkou. |