Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 140 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (33%)
ID receptu: 37856

Ingredience

1 ks Celer bulvový
50 g Chléb konzumní
3 ks Cibule
2 polévková lžíce Hořčice
500 g Kančí maso
1 ks Mrkev kořen
100 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Pepř černý mletý
2 ks Petržel kořen
0,5 l Pivo tmavé 13% 4,4% obj.
100 g Slanina vepřová
30 g Sádlo škvařené
2 kávová lžička Sůl
2 l Vývar z hovězích kostí
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

46% Kalorie 915 kcal
Kilojoule 3 827kJ
11% Sacharidy 38 g
80% Tuky 60 g
126% Sodík 3 g
96% Bílkoviny 54 g

Pochoutka z kance postup přípravy receptu:

1

V hrnci rozpálíme sádlo, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, kterou osmahneme dozlatova, přidáme nadrobno nakrájenou mrkev, celer, petržel, podusíme do zpěnění. Maso prošpikujeme slaninou, potřeme máslem, položíme na pánev se zeleninou a z každé strany dobře opečeme. Následovně vložíme nastrouhaný česnek, zalijeme pivem a vývarem a pod poklici v troubě, za stálého podlévání dusíme doměkka 120 minut. Hotové maso vyjmeme z hrnce, přidáme hořčici, zahustíme nastrouhaným chlebem, osolíme, opepříme a dobře povaříme. Měkké maso nakrájíme na úhledné porce.

Poznámka

Pochoutku z kance podáváme teplou, na teplém talíři s bramborovým nebo houskovým knedlíkem a politou vlastní šťávou. Ozdobíme plátkem citrónu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept