Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 150 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 37867

Ingredience

1 ks Cibule
100 g Houby čerstvé
30 g Hořčice
600 g Kančí maso
100 g Klobása - Čabajka
50 g Okurka salátová
1 kávová lžička Pepř černý mletý
50 g Slanina vepřová
50 g Sádlo vepřové škvařené
1 kávová lžička Sůl
2 l Vývar z hovězích kostí
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 468 kcal
Kilojoule 1 957kJ
2% Sacharidy 8 g
45% Tuky 34 g
71% Sodík 1 g
71% Bílkoviny 40 g

Roládky z divočáka postup přípravy receptu:

1

Maso umyjeme, nakrájíme na plátky jako řízek, každý potřeme hořčicí, osolíme, opepříme, přes fólii naklepeme. Na každý plátek položíme na tenké proužky nakrájenou slaninu, klobásu a okurku. Houby nakrájíme na tenké plátky a položíme na maso. Plněné rolády zavineme a omotáme je nití. Na pekáči rozehřejeme sádlo, vložíme do něj oloupanou a na tenké proužky nakrájenou cibuli, na kolečka nakrájený česnek. Navrch naskládáme rolády a zalijeme vývarem. Plech vložíme do předehřáté trouby, přiklopíme a za častého podlévání pečeme 120 minut.

Poznámka

Rolády podáváme teplé, na teplém talíři, vhodnou přílohou je bramborová kaše, anebo dušená rýže. Ozdobit můžeme plátkem citrónu, který použijeme na rolády.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept