Recept

Salát z červeného zelí s fenyklem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 37881

Ingredience

1 ks Cibule červená
1 ks Fenykl sladký - hlíza
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
1 ks Zelí hlávkové červené
200 g Červená řepa
Zálivka
100 g Chutney mangové
1 kávová lžička Garam masala
80 g Majonéza
60 ml Mléko kefírové
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 97 kcal
Kilojoule 408kJ
5% Sacharidy 17 g
4% Tuky 3 g
17% Sodík 333 mg
4% Bílkoviny 2 g

Salát z červeného zelí s fenyklem postup přípravy receptu:

1

Červené zelí omyjeme, očistíme a nakrájíme na nudličky. Červenou cibuli omyjeme, očistíme a nakrájíme na kolečka. Červenou řepu oloupeme a nakrájíme na nudličky. Fenykl nakrájíme na tenké plátky.

2

Všechny druhy zeleniny smícháme ve velké salátové míse, osolíme a opepříme.

3

Zálivku si připravíme tak, že smícháme mangové čatní, majonézu, kefír a garam masala, dochutíme solí.

4

Zelný salát přelijeme připravenou zálivkou, vše důkladně promícháme a podáváme jako přílohu k masu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept