Jednoduchý recept

Jelení směs

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 37887
Kategorie: Maso

Ingredience

150 g Anglická slanina
0,3 kávová lžička Chilli koření mleté
120 g Cibule sterilovaná
150 g Fazole bílé sterilované
1 kávová lžička Houbové koření
800 g Jelení kýta
200 ml Smetana 33% (šlehačka)
100 ml Šťáva k vepřovému masu
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

40% Kalorie 782 kcal
Kilojoule 3 273kJ
6% Sacharidy 23 g
60% Tuky 45 g
74% Sodík 1 g
123% Bílkoviny 69 g

Jelení směs postup přípravy receptu:

1

Jelení kýtu nakrájíme na nudličky, slaninu na proužky, naložené fazole a cibulky scedíme a necháme okapat.

2

V rendlíku na oleji osmažíme maso, až změkne, přidáme slaninu, zeleninu, přimícháme vepřovou šťávu, sůl, chilli koření, houbové koření, zašleháme smetanu a alespoň pět minut necháme prohřát.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept