Jednoduchý recept

Rosol z višní

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 37894
Kategorie: Ovocné dezerty

Ingredience

250 g Cukr krupice
500 g Višně
1 l Voda pitná
30 g Želatina

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 423 kcal
Kilojoule 1 768kJ
17% Sacharidy 62 g
0% Tuky 0 g
1% Sodík 23 mg
11% Bílkoviny 6 g

Rosol z višní postup přípravy receptu:

1

Višně dobře omyjeme, vložíme do hrnce, zalijeme vodou a rozvaříme. Rozvařené višně rozmačkáme a přecedíme přes hustý cedník do jiného hrnce. Práškovou želatinu rozpustíme ve studené vodě a pozvolna zahříváme, až je horká a zprůhlední. Do višňového protlaku přidáme cukr, vmícháme želatinu a rozlijeme do jednotlivých misek nebo pohárů a dáme vychladit.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept