Jednoduchý recept

Ovocné rosoly ze šťáv

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 8 minut
Doba přípravy: 3 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 37896

Ingredience

0,5 l Malinová šťáva
0,5 l Voda pitná
30 g Želatina

Nutriční hodnoty jedné porce

3% Kalorie 63 kcal
Kilojoule 262kJ
2% Sacharidy 9 g
0% Tuky 0 g
1% Sodík 20 mg
12% Bílkoviny 7 g

Ovocné rosoly ze šťáv postup přípravy receptu:

1

Čistou prolisovanou šťávu z libovolného chuťově výrazného ovoce nalijeme do hrnce, podle chuti dosladíme. Práškovou želatinu připravíme podle návodu a ještě horkou vlijeme ke šťávě a důkladně promícháme. Rozlijeme do jednotlivých misek a necháme ztuhnout a vychladit.

Poznámka

Rosol je možné použít k sušenkám nebo zkombinovat s čerstvým ovocem a šlehačkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept