Jednoduchý recept

Bílkový krém na zdobení perníků

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 37908

Ingredience

170 g Cukr krupice
15 ml Ocet vinný
1 ks Vaječný bílek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 680 kcal
Kilojoule 2 844kJ
47% Sacharidy 170 g
0% Tuky 0 g
3% Sodík 68 mg
8% Bílkoviny 4 g

Bílkový krém na zdobení perníků postup přípravy receptu:

1

Do mísy dáme syrový bílek, přilijeme ocet, promícháme a postupně přisypáváme krupicový cukr. Stále mícháme, nejméně 15 minut, až se utvoří lesklý krém.

2

Krémem naplníme igelitový pytlík, odstřihneme malý kousek špičky a vytlačujeme bílkový krém na cukroví. Nejvhodnější je ke zdobení perníků. Krém necháme asi 8 minut zaschnout, aby se neotíral.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept