Recept

Pečená kančí plec s mrkví

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 37909

Ingredience

1 polévková lžíce Cukr krupice
1 kg Kančí plec
0,5 kávová lžička Kmín drcený
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
1 kg Mrkev kořen
80 ml Olej rostlinný
1 kávová lžička Sůl
80 ml Voda pitná
600 ml Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 697 kcal
Kilojoule 2 918kJ
10% Sacharidy 34 g
809% Tuky 606 g
45% Sodík 897 mg
109% Bílkoviny 61 g

Pečená kančí plec s mrkví postup přípravy receptu:

1

Kančí plec vykostíme a nakrájíme na kostky. V pekáči rozpálíme olej, na něm osmažíme maso, osolíme, okmínujeme, podlijeme vývarem a pečeme v předehřáté troubě.

2

Když je maso poloměkké, přidáme očištěnou mrkev, kterou jsme nakrájeli na tenké nudličky a dopečeme. Do směsi na závěr vmícháme mouku rozšlehanou ve vodě, chvíli podusíme, ochutíme cukrem a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept