Recept

Segedínský guláš z kančí plece

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 37912
Kategorie: Maso

Ingredience

2 stroužek Česnek
1 ks Cibule
600 g Kančí plec
0,5 kávová lžička Kmín drcený
60 g Mouka pšeničná hladká
80 ml Olej rostlinný
0,5 polévková lžíce Paprika mletá sladká
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
150 g Slanina vepřová
200 ml Smetana 33% (šlehačka)
1 kávová lžička Sůl
400 ml Voda pitná
500 g Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

40% Kalorie 792 kcal
Kilojoule 3 315kJ
6% Sacharidy 23 g
78% Tuky 59 g
26% Sodík 523 mg
75% Bílkoviny 42 g

Segedínský guláš z kančí plece postup přípravy receptu:

1

Cibuli a slaninu nakrájíme nadrobno, maso vykostíme a nakrájíme na kostky, zelí scedíme a překrájíme.

2

V kastrole na oleji zpěníme cibuli se slaninou, přidáme maso a restujeme. Maso zaprášíme moukou, mletou paprikou, zamícháme a zalijeme vodou. Přidáme prolisovaný česnek, sůl, pepř, kmín a pod poklicí dusíme. Když je maso poloměkké, přidáme zelí a dodusíme. Na závěr guláš zahustíme smetanou, v níž jsme rozšlehali zbylou mouku a chvilku provaříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept