Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 37931
Kategorie: Maso

Ingredience

4 stroužek Česnek
400 g Cibule
700 ml Hovězí vývar základní
0,5 kávová lžička Kmín drcený
400 g Lečo sterilované
0,5 kávová lžička Nové koření mleté
2 kávová lžička Omáčka sójová
50 g Paprika mletá sladká
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
3 polévková lžíce Protlak rajčatový
2 polévková lžíce Sádlo vepřové škvařené
1,5 kg Srnčí plec
1 kávová lžička Sůl
Na houby
50 g Houby sušené
200 ml Voda pitná
Na jíšku
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 690 kcal
Kilojoule 2 886kJ
7% Sacharidy 24 g
28% Tuky 21 g
36% Sodík 725 mg
178% Bílkoviny 100 g

Guláš ze srnčí plece postup přípravy receptu:

1

Maso vykostíme a nakrájíme na kostky, cibuli nadrobno, sušené houby uvaříme a scedíme, česnek prolisujeme.

2

V kastrole na sádle zpěníme cibuli, přidáme maso a osmažíme. Vmícháme papriku, zamícháme a přilijeme vývar. K masu přimícháme koření, sůl, sójovou omáčku, rajčatový protlak, česnek a pod poklicí dusíme, až je maso téměř měkké. Poté do omáčky zašleháme jíšku, kterou jsme připravili z másla a mouky, přidáme houby, zeleninu na lečo a na mírném plameni zhruba čtvrt hodiny povaříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept