Recept

Srnčí plec dušená na pepři

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 48 minut
Doba přípravy: 8 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 37935

Ingredience

2 ks Cibule
800 ml Hovězí vývar základní
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
1 kávová lžička Pepř černý celý
800 g Srnčí plec
2 polévková lžíce Sádlo vepřové škvařené
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 440 kcal
Kilojoule 1 842kJ
2% Sacharidy 9 g
11% Tuky 9 g
41% Sodík 829 mg
139% Bílkoviny 78 g

Srnčí plec dušená na pepři postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na nudličky, cibuli na plátky.

2

Na sádle zpěníme cibuli, přidáme maso, sůl, drcený pepř, vlijeme polovinu vývaru a pod poklicí dusíme, až je maso poloměkké. Šťávu zredukujeme, zaprášíme moukou, zarestujeme, zředíme zbylým vývarem a za častého míchání alespoň čtvrt hodiny povaříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept