Restovaná srnčí játra s klobásou - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 28 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Restovaná srnčí játra s klobásou
Celkový čas: | 28 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 8 minut |
Doba vaření: | 20 minut |
Autor: | Haas |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (42%) |
ID receptu: | 37961 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
120 g | Cibule |
600 g | Játra srnčí |
2 polévková lžíce | Kečup |
250 g | Klobása ostravská |
0,3 kávová lžička | Kmín drcený |
50 ml | Olej rostlinný |
0,5 kávová lžička | Pepř černý mletý |
0,5 kávová lžička | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 45g |
---|---|
Cholesterol | 305,6mg |
Draslík | 71,0mg |
Vláknina | 8g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 3,0mg |
Vitamín E | 1,6mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,5mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Kmín drcený, Olej rostlinný, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Játra srnčí, Kečup, Klobása ostravská, Pepř černý mletý mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Restovaná srnčí játra s klobásou postup přípravy receptu:
1 | Cibuli nakrájíme nadrobno, klobásu a játra na nudličky. |
2 | Játra orestujeme na rozpáleném oleji, přimícháme cibuli, klobásu, koření a smažíme. Na závěr vmícháme kečup, sůl, promícháme a podáváme. |