Recept

Kynutý bramborový koláč

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 37975

Ingredience

5 ks Brambory
40 g Droždí
1,5 kávová lžička Majoránka
1 l Mléko polotučné
1 kg Mouka pšeničná hrubá
0,5 polévková lžíce Sádlo vepřové škvařené
1 kávová lžička Sůl
3 ks Vejce slepičí
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

38% Kalorie 750 kcal
Kilojoule 3 140kJ
39% Sacharidy 140 g
11% Tuky 8 g
21% Sodík 417 mg
52% Bílkoviny 29 g

Kynutý bramborový koláč postup přípravy receptu:

1

V míse smícháme mléko, vejce, oloupané a nastrouhané syrové brambory, mouku, prolisovaný česnek, majoránku, rozdrobené droždí a dobře promícháme.

2

Hladké těsto nalijeme do pekáče, který jsme vymazali sádlem. Vrstva těsta by měla být alespoň 2,5 cm. V pekáči necháme těsto vykynout, poté ho pečeme v předehřáté troubě, až koláč zrůžoví.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept