Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (26%)
ID receptu: 3799
Kategorie: Zelenina

Ingredience

200 g Brambory
2 stroužek Česnek
1 ks Cibule
1 l Hovězí vývar základní
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
2 ks Paprika zelená
2 ks Rajčata
40 g Sádlo škvařené
400 g Skopová plec
1 kávová lžička Sůl
600 g Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 467 kcal
Kilojoule 1 954kJ
6% Sacharidy 23 g
44% Tuky 33 g
45% Sodík 893 mg
36% Bílkoviny 20 g

Vinařské zelí postup přípravy receptu:

1

Na rozehřátém sádle opečeme na kostky nakrájené maso, přidáme drobně nakrájenou cibuli, osolíme a dusíme 15 min.

2

Potom přidáme nakrájené zelené papriky bez jadérek, rajčata nakrájená na osminky, lisovaný česnek a mletou červenou papriku, podlijeme trochou masového vývaru a krátce povaříme.

3

Nakonec přídáme očistěné nakrájené brambory a hlávkové zelí nakrájené na nudličky, znovu podlijeme trochou masového vývaru a udusíme doměkka.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept