Jednoduchý recept

Daňčí hřbet s hermelínem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 38013
Kategorie: Maso

Ingredience

2 ks Banány
800 g Dančí maso
20 g Máslo čerstvé
80 ml Olej rostlinný
0,5 kávová lžička Sůl
240 g Sýr Hermelín (Camember, Encián)

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 577 kcal
Kilojoule 2 414kJ
5% Sacharidy 19 g
46% Tuky 34 g
8% Sodík 160 mg
85% Bílkoviny 48 g

Daňčí hřbet s hermelínem postup přípravy receptu:

1

Hřbet vykostíme, naklepeme, osolíme a osmažíme na rozpáleném oleji.

2

Na každý plátek položíme plátky oloupaného banánu, plátky hermelínu, kousek másla, vložíme do zapékací mísy a v předehřáté troubě zapečeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept