Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 32 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 12 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 38015
Kategorie: Maso

Ingredience

20 g Máslo čerstvé
1 špetka Muškátový oříšek
1 špetka Pepř cayenský
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
500 ml Smetana 12% (konzumní)
1 kávová lžička Sůl
1000 g Treska aljašská
4 ks Vaječný bílek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 433 kcal
Kilojoule 1 812kJ
2% Sacharidy 6 g
28% Tuky 21 g
22% Sodík 438 mg
94% Bílkoviny 53 g

Norský rybí pudink postup přípravy receptu:

1

Omyté a osušené porce tresky nakrájíme na plátky a umeleme. Maso vložíme do mísy a přidáme sůl, pepř, muškátový oříšek a cayenský pepř. Zlehka vmícháme pevný sníh ušlehaný z bílků. Vše dobře promícháme a prolisujeme do jiné mísy.

2

Mísu vložíme do nádoby s ledem. Nakonec zvolna vmícháme smetanu.

3

Směsí naplníme máslem vymazanou formu, postavíme ji do pekáče s vroucí vodou a pudink vaříme 10-12 minut ve středně vyhřáté troubě.

4

Uvařený pudink vyklopíme a ihned podáváme ozdobený omytou potočnicí.

5

Můžeme doplnit různými smetanovými omáčkami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept