Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 38020
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
1 ks Citrony
250 ml Hovězí vývar základní
1000 g Kapr obecný
30 g Máslo čerstvé
1 špetka Muškátový květ
200 ml Olej rostlinný
1 polévková lžíce Petržel - nať
4 polévková lžíce Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vaječný žloutek slepičí
1 ks Vejce slepičí
2 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

51% Kalorie 1,007 kcal
Kilojoule 4 213kJ
7% Sacharidy 26 g
102% Tuky 77 g
29% Sodík 574 mg
95% Bílkoviny 54 g

Falešný úhoř postup přípravy receptu:

1

Žemle nakrájíme na plátky a navlhčíme je vývarem. Vymačkáme, umeleme spolu s vykostěným rybím masem a promícháme.

2

Oloupanou, jemně nasekanou cibuli a petrželku zpěníme na másle. Přidáme mleté maso s žemlemi, žloutky, sůl, špetku muškátového květu, citronovou šťávu a kůru. Vše dobře propracujeme.

3

Ze směsi tvarujeme asi 1cm silná kolečka, obalíme je v rozšlehaném vejci, potom ve strouhance a smažíme na oleji na pánvi dozlatova.

Poznámka

Můžeme použít i jinou sladkovodní rybu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept