Recept

Kořeněné řízky ze srnčí kýty v těstíčku

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 18 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 38033
Kategorie: Maso

Ingredience

1 polévková lžíce Hořčice plnotučná
1 kávová lžička Koření grilovací
80 ml Olej rostlinný
600 g Srnčí kýta
0,5 kávová lžička Sůl
Na těstíčko
4 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
200 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 481 kcal
Kilojoule 2 014kJ
1% Sacharidy 4 g
37% Tuky 28 g
11% Sodík 225 mg
88% Bílkoviny 49 g

Kořeněné řízky ze srnčí kýty v těstíčku postup přípravy receptu:

1

Kýtu nakrájíme na menší řízky, naklepeme, potřeme hořčicí, osolíme a posypeme grilovacím kořením. Maso namáčíme v těstíčku a smažíme na rozpáleném oleji dozlatova.

2

Těstíčko připravíme smícháním piva, vajec a mouky dohladka.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept