Jednoduchý recept

Brynzová polévka s kopřivou a koprem

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 38120

Ingredience

50 g Cibule
1000 ml Hovězí vývar základní
3 g Kmín drcený
15 g Kopr čerstvý
20 g Kopřiva
30 g Mouka pšeničná hladká
50 g Máslo čerstvé
10 g Paprika mletá sladká
3 g Pepř černý mletý
250 ml Smetana zakysaná 14%
120 g Sýr Brynza
5 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 353 kcal
Kilojoule 1 477kJ
4% Sacharidy 14 g
36% Tuky 27 g
57% Sodík 1 g
27% Bílkoviny 15 g

Brynzová polévka s kopřivou a koprem postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme nadrobno, kopr s kopřivou nasekáme najemno.

2

V hrnci rozehřejeme máslo, přisypeme cibuli, zpěníme, přisypeme mletou papriku, přidáme brynzu, promícháme a zalijeme vývarem. Ve smetaně rozmícháme mouku a přilijeme do polévky, povaříme a nakonec vmícháme kopr s kopřivou. Osolíme, opepříme a okmínujeme. Povaříme ještě dvě minuty a odstavíme.

3

Polévku nalijeme do hlubokých talířů a podáváme horkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept