Recept

Tagliatelle s křepelkami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 38132

Ingredience

100 g Celer bulvový
4 ks Křepelka
100 g Mrkev kořen
30 g Máslo čerstvé
30 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
100 g Pórek
1 špetka Sůl
500 g Tagliatelle
0,7 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

41% Kalorie 800 kcal
Kilojoule 3 346kJ
27% Sacharidy 96 g
31% Tuky 23 g
8% Sodík 167 mg
88% Bílkoviny 50 g

Tagliatelle s křepelkami postup přípravy receptu:

1

Křepelky rozčtvrtíme, maso omyjeme a osolíme. Celer, mrkev a pórek očistíme, omyjeme a pokrájíme na tenké nudličky, pórek na kolečka. Těstoviny uvaříme dle návodu výrobce, poté vodu slijeme a necháme dobře okapat.

2

Olej rozpálíme a maso na něm osmahneme dozlatova, poté dáme stranou okapat na ubrousek. V druhé pánvi rozpálíme máslo a vsypeme zeleninu. Osmažíme, poté přidáme těstoviny a necháme prohřát. Těstoviny ze zeleninou přendáme do servírovacích misek a navrch poskládáme porce masa. Ihned servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept