Jednoduchý recept

Kančí řízky s hermelínem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 38150

Ingredience

1 ks Cibule
1 polévková lžíce Hořčice plnotučná
2 kávová lžička Koření Zvěřina
1 polévková lžíce Olej olivový
80 ml Olej rostlinný
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
150 g Sýr Eidam cihla 30%
240 g Sýr Hermelín (Camember, Encián)
0,5 kávová lžička Sůl
200 g Šunka dušená
800 g Kančí kýta

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 646 kcal
Kilojoule 2 705kJ
1% Sacharidy 4 g
56% Tuky 42 g
4% Sodík 78 mg
108% Bílkoviny 61 g

Kančí řízky s hermelínem postup přípravy receptu:

1

Kančí kýtu nakrájíme na menší řízky, naklepeme, potřeme olejem, okořeníme, osolíme a pod fólií necháme alespoň hodinu odležet.

2

Cibuli a šunku najemno nakrájíme, přidáme hořčici a dobře promícháme. Hermelín nakrájíme na plátky, eidam nastrouháme.

3

Marinované řízky osmažíme, na hotové navrstvíme šunkovou směs, poklademe plátky hermelínu, posypeme eidamem a v předehřáté troubě zapečeme.

Poznámka

Podáváme s malými bramboráčky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept