Recept

Kančí maso s hlívou ústřičnou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 38154

Ingredience

1 ks Cibule
150 g Hlíva ústřičná
800 g Kančí kýta
150 g Kapusta růžičková
1 polévková lžíce Kečup
0,3 kávová lžička Kmín mletý
80 ml Olej rostlinný
1 polévková lžíce Omáčka sójová
100 g Ořechy vlašské
150 g Sýr Eidam uzený 45%
1 kávová lžička Sůl
550 ml Voda pitná
3 stroužek Česnek
50 ml Hovězí vývar základní

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 513 kcal
Kilojoule 2 145kJ
2% Sacharidy 8 g
47% Tuky 36 g
9% Sodík 173 mg
71% Bílkoviny 40 g

Kančí maso s hlívou ústřičnou postup přípravy receptu:

1

Hlívu uvaříme ve čtvrtlitru vody, scedíme, necháme okapat a nakrájíme, cibuli a česnek nakrájíme na kolečka, růžičkovou kapustu povaříme ve zbylé vodě, scedíme, přelijeme studenou vodou a necháme okapat. Ořechy nahrubo nasekáme, kýtu nakrájíme na nudličky.

2

V kastrole na oleji orestujeme maso, přidáme cibuli s česnekem, přilijeme vývar, přimícháme hlívu, ořechy, růžičkovou kapustu, kečup, sójovou omáčku, okořeníme kmínem, osolíme a za stálého míchání dusíme zhruba deset minut.

3

Směs servírujeme posypanou hrubě strouhaným uzeným sýrem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept