Netradiční fondue z hermelínu - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 140 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Netradiční fondue z hermelínu
Celkový čas: | 140 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 120 minut |
Doba vaření: | 20 minut |
Autor: | Marsalka |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (27%) |
ID receptu: | 38166 |
Kategorie: | Teplé předkrmy |
Ingredience
6 plátek | Chléb konzumní |
20 g | Hroznové víno |
1 ks | Klobása ostravská |
100 g | Krabí tyčinky |
30 g | Krevety tygří - loupané |
60 g | Mrkev kořen |
1 ks | Párky Frankfurtské |
4 ks | Sýr Hermelín (Camember, Encián) |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 3g |
---|---|
Cholesterol | 81,6mg |
Draslík | 37,6mg |
Vláknina | 2g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,5mg |
Vitamín E | 0,2mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,9mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Hroznové víno, Krabí tyčinky mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Chléb konzumní, Klobása ostravská, Krevety tygří - loupané, Mrkev kořen, Párky Frankfurtské, Sýr Hermelín (Camember, Encián) mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Netradiční fondue z hermelínu postup přípravy receptu:
1 | Párek, klobásu, mrkev, toustový chléb a surimi tyčinky pokrájíme na kostičky. Sýry rozbalíme a přendáme do zapékací mísy. |
2 | Pečeme při 180 °C 20 minut. Poté sýry z trouby vyjmeme a na povrchu rozkrojíme do kříže a cípky vytočíme nahoru. Zbývající suroviny dle libosti napichujeme na vidličku a namáčíme do rozpuštěného hermelínu. |