Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 38173
Kategorie: Maso

Ingredience

2 ks Ančovičky konzervované
1 ks Celer řapíkatý
2 stroužek Česnek
1 špetka Chilli koření mleté
1 ks Citrony
100 g Hřebenatka
1 kávová lžička Kapary
200 g Krevety tygří - loupané
100 g Mořský ďas
2 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
300 ml Rajčata loupaná (konzervovaná)
2 ks Šalotka
1 kávová lžička Sůl
250 ml Víno bílé
200 ml Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 321 kcal
Kilojoule 1 343kJ
8% Sacharidy 29 g
11% Tuky 9 g
73% Sodík 1 g
54% Bílkoviny 31 g

Mořská směs v tomatě postup přípravy receptu:

1

V kastrole rozehřejeme olivový olej. Přidáme oloupanou, nadrobno nakrájenou šalotku, nadrobno nakrájený řapíkatý celer, nasekaný česnek a okapané ančovičky. Osolíme, okořeníme chilli, pepřem a za stálého míchání zvolna restujeme 5 minut.

2

Potom přidáme rajčata, přilijeme víno, vývar a omáčku povaříme do zhoustnutí. Nakonec do omáčky vložíme omyté krevety, hřebenatky a mořského ďasa. Ochutíme citronovou kůrou a šťávou, kapary a povaříme 5 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept