Jednoduchý recept

Tuňákový tatarák

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 38198
Kategorie: Maso

Ingredience

4 polévková lžíce Kaviár
20 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
4 g Řeřicha
50 g Šalotka
1 polévková lžíce Sójová omáčka Kikkoman
400 g Tuňák obecný
2 g Tymián čerstvý
4 kávová lžička Wasabi pasta
40 ml Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 300 kcal
Kilojoule 1 255kJ
1% Sacharidy 5 g
23% Tuky 17 g
30% Sodík 605 mg
56% Bílkoviny 32 g

Tuňákový tatarák postup přípravy receptu:

1

Maso omyjeme, naškrábeme nožem a pokrájíme na drobné kousky. Šalotku oloupeme a pokrájíme na drobné kousky. Maso dáme do mísy, přilijeme olej, přidáme šalotku, kikkoman, estragon a pepř.

2

Takto připravenou směs rozdělíme na čtvrtiny a vtlačíme do kulaté formičky. Váleček z masa vyklepneme na talířek, navrch poklademe kaviárem, ozdobíme troškou smetany a wasabi a na závěr dozdobíme řeřichou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept