Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 3820

Ingredience

3 polévková lžíce Cukr krupice
5 ks Hrušky
800 ml Mléko polotučné
250 g Mouka polohrubá
3 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Sůl
3 ks Vejce slepičí
5 polévková lžíce Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 300 kcal
Kilojoule 1 253kJ
12% Sacharidy 42 g
15% Tuky 11 g
3% Sodík 60 mg
18% Bílkoviny 10 g

Koláč hruškový postup přípravy receptu:

1

Z mouky, vody a másla vypracujeme těsto, které vyválíme a vložíme do formy, na stěnách uděláme okraj. Na těsto vkládáme plátky oloupaných hrušek.

2

V hrnci smícháme cukr, mléko a vejce. Zahřejeme za stálého míchání na mírném ohni do zhoustnutí, ale nevaříme.

3

Poté nalijeme na těsto s hruškami a koláč pečeme 40 minut ve vyhřáté troubě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept