Jednoduchý recept

Perník s cukrovou polevou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 38204

Ingredience

100 ml Citronová šťáva
400 g Cukr moučkový
30 ml Marmeláda jahodová
1 balení Směs na přípravu perníku

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 276 kcal
Kilojoule 1 155kJ
20% Sacharidy 71 g
0% Tuky 0 g
0% Sodík 2 mg
0% Bílkoviny 0 g

Perník s cukrovou polevou postup přípravy receptu:

1

Perník upečeme dle návodu výrobce a necháme vychladnout.

2

Mezitím smícháme cukr s citronovou šťávou do husté bílé polevy. Tou polijeme upečený, vychladlý perník.

3

Marmeládu rozehřejeme, přendáme do cukrářského sáčku a na povrch polevy uděláme tenké linky, které opatrným tahem špejle z jedné na druhou stranu ozdobně rozetřeme.

Poznámka

Do perníku můžeme přidat pokrájené sušené švestky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept