Recept

Špagety s mletým srnčím masem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 38215

Ingredience

2 ks Cibule
80 ml Hovězí vývar základní
80 ml Olej rostlinný
0,5 kávová lžička Oregano sušené
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Protlak rajčatový
100 g Pórek
150 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
600 g Srnčí hřbet
250 g Sýr Čedar
0,5 kávová lžička Sůl
Na špagety
1 kávová lžička Sůl
2 l Voda pitná
500 g Špagety

Nutriční hodnoty jedné porce

58% Kalorie 1,152 kcal
Kilojoule 4 820kJ
30% Sacharidy 107 g
64% Tuky 48 g
41% Sodík 812 mg
118% Bílkoviny 66 g

Špagety s mletým srnčím masem postup přípravy receptu:

1

Srnčí hřbet vykostíme a umeleme, cibuli nakrájíme nadrobno, pórek nakrájíme na proužky.

2

Na oleji zpěníme cibuli, přidáme umleté maso, osolíme, opepříme a restujeme. Maso zalijeme vývarem a dusíme, až je měkké. Poté přidáme rajčata i s nálevem, pórek, oregano, rajčatový protlak a necháme provařit.

3

V mezičase uvaříme špagety, scedíme a necháme okapat.

4

Špagety servírujeme přelité omáčkou a posypané strouhaným čedarem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept