Jednoduchý recept

Vaječná sedlina polévková

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 38232
Kategorie: Ostatní

Ingredience

20 g Máslo čerstvé
150 ml Mléko polotučné
2 špetka Muškátový květ
1 špetka Pepř černý mletý
10 g Petržel kudrnka
3 g Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 99 kcal
Kilojoule 413kJ
1% Sacharidy 2 g
10% Tuky 8 g
17% Sodík 333 mg
9% Bílkoviny 5 g

Vaječná sedlina polévková postup přípravy receptu:

1

Do misky nalijeme mléko, rozkvedláme v něm vejce, osolíme, opepříme a přidáme muškátový květ a posekanou petrželku. Dobře vše promícháme a nalijeme do máslem vymazaného varného hnečku. Ten vložíme do vodní lázně a vaříme asi 30 minut.

2

Uvařenou sedlinu nakrájíme na kostičky, vkládáme přímo do talířů a přeléváme horkou polévkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept