Zdravý recept

Hovězí maso na špejli

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 3824

Ingredience

1 ks Cibule
500 g Hovězí maso mleté
1 kávová lžička Koření Čubrica
1 špetka Pepř černý mletý
1 hrst Petržel - nať
2 polévková lžíce Strouhanka
1 špetka Sůl
1 ks Vejce slepičí
5 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 225 kcal
Kilojoule 940kJ
2% Sacharidy 7 g
11% Tuky 8 g
10% Sodík 195 mg
53% Bílkoviny 30 g

Hovězí maso na špejli postup přípravy receptu:

1

Umleté maso osolíme, okořeníme, smícháme s vejcem, česnekem, pokrájenou cibulí a nasekanou petrželkou. Dle potřeby přidáme strouhanku a dobře promícháme.

2

Vytvoříme ze směsi válečky nebo kuličky, které napíchneme na jehly na grilování.

3

Můžeme masové kuličky prokládat zeleninou, slaninou nebo cibulí.

4

Pomalu grilujeme na dřevěném uhlí na grilu, případně v troubě s grilem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept