Recept

Mleté řízky v cibulovém těstíčku

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 37 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 12 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 38241

Ingredience

1 ks Cibule
600 g Kančí plec
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
80 ml Olej rostlinný
0,5 kávová lžička Paprika mletá sladká
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
3 polévková lžíce Strouhanka
0,3 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
300 g Vepřový bok
Na těstíčko
300 g Brambory
1 ks Cibule
3 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
0,3 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 740 kcal
Kilojoule 3 094kJ
5% Sacharidy 16 g
75% Tuky 56 g
10% Sodík 208 mg
72% Bílkoviny 41 g

Mleté řízky v cibulovém těstíčku postup přípravy receptu:

1

Kančí plec a vepřový bůček vykostíme a umeleme s cibulí. Přimícháme vejce, mouku, strouhanku, mletou papriku, sůl, pepř a dobře promícháme. Z hmoty tvoříme menší placičky, obalíme v těstíčku a na mírném plameni na oleji smažíme dozlatova.

2

Na přípravu těstíčka nastrouháme syrové brambory, jemně nakrájíme cibuli, prolisujeme česnek a přimícháme vejce, mouku a sůl. Pokud je těstíčko málo husté, mouku přidáme podle potřeby.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept