Recept

Grilované zvěřinové válečky

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 22 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 7 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 38244

Ingredience

0,3 kávová lžička Chilli koření mleté
1 ks Cibule
1 polévková lžíce Pepř černý celý
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
60 ml Pivo tmavé 10% 3,7% obj.
2 ks Rohlíky bílé
300 g Srnčí plec
0,5 kávová lžička Sůl
300 g Vepřový bok
3 stroužek Česnek
150 g Salám drůbeží
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 562 kcal
Kilojoule 2 350kJ
4% Sacharidy 14 g
52% Tuky 39 g
7% Sodík 146 mg
65% Bílkoviny 37 g

Grilované zvěřinové válečky postup přípravy receptu:

1

Maso vykostíme, nakrájíme na kostky a umeleme s rohlíky, které jsme nechali namočené ve vývaru a vymačkali. Přimícháme jemně nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek, salám nakrájený nadrobno, vejce, chilli koření, sůl a pepř. Směs dobře promícháme a pod fólií necháme alespoň hodinu v chladničce. Poté z hmoty tvoříme silnější válečky, obalujeme v drceném pepři a ugrilujeme. V průběhu grilování válečky potíráme pivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept