Recept

Čevapčiči z jeleního masa

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (84%)
ID receptu: 38245

Ingredience

600 g Jelení plec
50 g Mouka pšeničná hladká
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Sádlo vepřové škvařené
0,5 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
350 g Vepřový bok
Na omáčku
1 ks Cibule
200 g Cuketa
1 ks Feferony
350 ml Hovězí vývar základní
1 polévková lžíce Hořčice plnotučná
1 polévková lžíce Kečup
80 ml Olej rostlinný
2 ks Paprika červená
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

38% Kalorie 749 kcal
Kilojoule 3 133kJ
4% Sacharidy 14 g
79% Tuky 59 g
27% Sodík 540 mg
70% Bílkoviny 39 g

Čevapčiči z jeleního masa postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme na jemno, cuketu oloupeme a pokrájíme na nudličky, stejně tak rozkrájíme papriky i feferonku, které zbavíme semen.

2

Na oleji zpěníme cibuli, přidáme zbylé suroviny, zalijeme vývarem a omáčku povaříme.

3

Jelení plec krájíme na kostky a umeleme. Přimícháme vejce, mouku, pepř, sůl a řádně promícháme. Z hmoty tvoříme válečky, opečeme na sádle.

4

Čevapčiči servírujeme přelité omáčkou.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept