Recept

Kuličky z kančího mletého masa

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 38246

Ingredience

0,3 kávová lžička Chilli koření mleté
2 ks Cibule
1 polévková lžíce Hořčice plnotučná
500 g Kančí plec
100 g Kečup
80 ml Mléko polotučné
80 ml Olej rostlinný
100 g Olivy zelené
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
0,5 polévková lžíce Petržel - nať
2 ks Rohlíky bílé
1 špetka Skořice mletá
0,5 kávová lžička Sůl
3 ks Vejce slepičí
300 ml Voda pitná
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 556 kcal
Kilojoule 2 326kJ
7% Sacharidy 27 g
44% Tuky 33 g
39% Sodík 776 mg
66% Bílkoviny 37 g

Kuličky z kančího mletého masa postup přípravy receptu:

1

Rohlíky nakrájíme a namočíme do mléka. Maso nakrájíme na kostky a umeleme s jednou cibulí a vymačkanými rohlíky. K masu přimícháme vejce, hořčici, drobně posekanou petrželovou nať, prolisovaný česnek, sůl, pepř a směs dobře promícháme. Z hmoty tvoříme kuličky, které klademe do pekáče na oleji zpěněnou drobně nakrájenou cibuli a pečeme ve středně předehřáté troubě. Když jsou kuličky téměř hotové, přidáme kečup, rozpůlené olivy, skořici, chilli koření, vodu, promícháme a dopečeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept