Pikantní grilované párky s cibulí - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 55 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Pikantní grilované párky s cibulí
Celkový čas: | 55 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 35 minut |
Autor: | Marsalka |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (27%) |
ID receptu: | 38247 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
2 špetka | Chilli koření mleté |
120 g | Cibule |
1 kávová lžička | Hořčice |
120 ml | Med včelí |
2000 g | Párky Frankfurtské |
60 ml | Víno červené |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 19g |
---|---|
Cholesterol | 166,7mg |
Draslík | 53,6mg |
Vláknina | 760,1mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 1,6mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 4,3mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Chilli koření mleté, Cibule, Med včelí, Víno červené mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Hořčice, Párky Frankfurtské mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Pikantní grilované párky s cibulí postup přípravy receptu:
1 | Z vína, medu, chilli a hořčice umícháme marinádu. Párky necháme ohřát v horké vodě. Cibuli oloupeme a pokrájíme na kolečka. |
2 | Párky dáme na rozpálený gril, potřeme marinádou a necháme 10 minut opékat, poté otočíme a opět potřeme marinádou. Grilujeme do té doby, než párky získají lesklou kůrku. Cibuli ugrilujeme doměkka a ihned servírujeme s grilovanými párky. |