Jednoduchý recept

Grilovaný chňapal

  • Evropa
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Grilovaný chňapal 5 1
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 38252
Kategorie: Maso

Ingredience

6 g Bazalka
1500 g Chňapal červený
6 g Feferony
15 ml Olej olivový

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 371 kcal
Kilojoule 1 554kJ
0% Sacharidy 0 g
11% Tuky 9 g
14% Sodík 289 mg
131% Bílkoviny 74 g
Grilovaný chňapal

Grilovaný chňapal postup přípravy receptu:

1

Feferonky zbavíme jádřince a pokrájíme na drobné kousky. Bazalku omyjeme a nasekáme na drobné kousky. Obojí smícháme s citronovou šťávou a olejem. Rybu omyjeme, vykucháme a zbavíme šupin. Potřeme vnitřek marinádou, zbytkem potřeme povrch a dáme do alobalu.

2

Takto připravenou rybu grilujeme na rozpáleném grilu. Doba grilování závisí na typu grilu, cca 15-35 minut.

Poznámka

K rybě můžeme servírovat omáčku z majonézy a pokrájených sterilovaných okurek.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept