Recept

Grilované jehněčí s rýží

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 38254

Ingredience

10 ml Citronová šťáva
30 g Hrozinky
750 g Jehněčí maso
30 ml Olej olivový
60 g Oříšky piniové
1 špetka Pepř černý mletý
250 g Rýže loupaná
300 g Salsa rajčatová
1 špetka Sůl
1 l Voda pitná
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

43% Kalorie 841 kcal
Kilojoule 3 518kJ
16% Sacharidy 59 g
119% Tuky 89 g
26% Sodík 523 mg
52% Bílkoviny 29 g

Grilované jehněčí s rýží postup přípravy receptu:

1

Česnek utřeme, smícháme s olejem, citronovou šťávou, osolíme a opepříme. Maso odblaníme, omyjeme a naložíme do marinády na 30 minut. Piniové oříšky opražíme v rozpáleném hrnci bez oleje, přidáme salsu a hrozinky, necháme prohřát. Rýži uvaříme a dáme na teplé místo.

2

Maso ogrilujeme na rozpáleném grilu. Rýži smícháme se salsou. A obojí teplé servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept