Recept

Zvěřinové placičky na grilu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 23 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 38259
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
600 g Jelení plec
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
60 ml Pivo tmavé 10% 3,7% obj.
1 polévková lžíce Protlak rajčatový
3 polévková lžíce Strouhanka
0,5 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
100 ml Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 275 kcal
Kilojoule 1 149kJ
2% Sacharidy 9 g
10% Tuky 7 g
17% Sodík 337 mg
66% Bílkoviny 37 g

Zvěřinové placičky na grilu postup přípravy receptu:

1

Jelení plec nakrájíme a umeleme s cibulí. Do směsi vmícháme vejce, víno, rajčatový protlak, sůl, pepř, strouhanku a řádně promícháme. Směs necháme pod fólií alespoň hodinu v chladničce.

2

Z hmoty tvarujeme malé placičky, vložíme na gril a během grilování potíráme pivem.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept