Recept

Palačinky plněné srnčím masem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 38260

Ingredience

Na náplň
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
100 g Pórek
300 g Srnčí plec
0,5 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí
200 g Vepřová plec
Na obalení
3 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
5 polévková lžíce Strouhanka
2 ks Vejce slepičí
Na smažení
100 ml Olej rostlinný
Na palačinky
185 ml Mléko polotučné
100 g Mouka pšeničná hladká
60 ml Olej rostlinný
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

40% Kalorie 797 kcal
Kilojoule 3 334kJ
9% Sacharidy 31 g
69% Tuky 52 g
21% Sodík 414 mg
89% Bílkoviny 50 g

Palačinky plněné srnčím masem postup přípravy receptu:

1

Srnčí a vepřovou plec nakrájíme a umeleme, přimícháme jemně nakrájený pórek, vejce, sůl a pepř, dobře promícháme. Hmotu natřeme na usmažené palačinky, zavineme, obalíme v trojobalu a smažíme na rozpáleném oleji dorůžova.

2

Palačinkové těsto připravíme rozmícháním vejce v mléce, přidáme sůl a postupně zašleháváme mouku. Na malém množství oleje smažíme bledé palačinky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept