Recept

Zeleninovo-bylinková omáčka z kuřecího vývaru

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 72 minut
Doba přípravy: 12 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 38276
Kategorie: Přílohy

Ingredience

1 ks Celer řapíkatý
5 stroužek Česnek
3 ks Cibulka jarní
2 polévková lžíce Koriandr čerstvý
1 kg Kuřecí drůbky
1 ks Libeček
2 ks Mrkev kořen
5 ks Pepř černý celý
1 ks Petržel - nať
1 polévková lžíce Sirup Golden
0,8 kávová lžička Sůl bylinková
1,2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 245 kcal
Kilojoule 1 024kJ
7% Sacharidy 24 g
124% Tuky 93 g
6% Sodík 121 mg
46% Bílkoviny 26 g

Zeleninovo-bylinková omáčka z kuřecího vývaru postup přípravy receptu:

1

Do připraveného kastrolu vložíme kuřecí drůbky, zalijeme 1,2 l vody, přidáme na kolečka nakrájenou mrkev, na kolečka nakrájenou cibulku, česnek, na kostičky nakrájený řapíkatý celer, nahrubo nasekanou petrželku, libeček, bylinkovou sůl, pepř, koriandr, zlatý sirup a vaříme na mírném ohni asi 60 minut.

2

Vývar přecedíme, zeleninu vrátíme zpátky do omáčky a za pomoci mixéru rozmixujeme na hladkou omáčku.

3

Poté ihned servírujeme jako přílohu k masu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept