Recept

Majonéza z měkkého tvarohu

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 38289

Ingredience

1 kávová lžička Hořčice plnotučná
5 polévková lžíce Mléko plnotučné
1 kávová lžička Ocet kvasný lihový
3 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
100 g Tvaroh tučný
2 ks Vaječný žloutek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 143 kcal
Kilojoule 599kJ
1% Sacharidy 2 g
17% Tuky 13 g
3% Sodík 65 mg
10% Bílkoviny 6 g

Majonéza z měkkého tvarohu postup přípravy receptu:

1

V míse rozšleháme tvaroh s mlékem a se žloutky. Za stálého šlehání po kapkách přiléváme olej a šleháme dál do zhoustnutí.

2

Směs osolíme, opepříme a podle chuti přidáme hořčici a ocet.

3

Majonézu použijeme ihned po přípravě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept