Recept

Hovězí guláš s fazolemi

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 38294

Ingredience

150 g Cibule
150 g Fazole
300 g Hovězí kližka
30 ml Olej rostlinný
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Protlak rajčatový
1 kávová lžička Sůl
1 kávová lžička Tuk
500 ml Voda pitná
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 355 kcal
Kilojoule 1 484kJ
8% Sacharidy 30 g
21% Tuky 15 g
10% Sodík 205 mg
44% Bílkoviny 25 g

Hovězí guláš s fazolemi postup přípravy receptu:

1

Propláchnuté fazole namočíme do studené vody a necháme stát do druhého dne. Potom je v téže vodě povaříme do poloměkka.

2

Omyté maso nakrájíme na kostky a opečeme nasucho v pánvi. Podlijeme vodou, chvíli povaříme a přidáme k fazolím.

3

V kastrole na rozehřátém oleji zvolna smažíme oloupanou, nasekanou cibuli a česnek. Opepříme, přidáme rajčatový protlak a fazole s masem. Když fazole změknou, přelijeme je lžičkou tuku s rozpuštěnou paprikou a dál nevaříme.

4

Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept