Recept

Bažant na víně s arašídy

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 38296
Kategorie: Maso

Ingredience

100 g Arašídy
500 g Bažant obecný
0,3 kávová lžička Chilli koření mleté
350 ml Hovězí vývar základní
80 ml Olej rostlinný
2 polévková lžíce Omáčka sójová
1 ks Paprika červená
100 g Pórek
2 kávová lžička Solamyl - bramborový škrob
0,5 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí
50 ml Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 621 kcal
Kilojoule 2 597kJ
4% Sacharidy 13 g
61% Tuky 46 g
20% Sodík 410 mg
70% Bílkoviny 39 g

Bažant na víně s arašídy postup přípravy receptu:

1

Bažantí maso vykostíme, pórek nakrájíme na kolečka, papriku zbavíme semen a nakrájíme na nudličky. Hovězí vývar rozmícháme se sójovou omáčkou a vínem.

2

V míse smícháme vykostěné maso nakrájené na kostičky s rozšlehaným vejcem a lžičkou Solamylu. Maso osmažíme na rozpáleném oleji, přidáme pórek, papriku, arašídy, sůl a osmažíme. Přilijeme zálivku, když se začne vařit, vlijeme lžičku škrobu, který jsme rozmíchali v 60 ml vody, chilli koření a provaříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept