Jednoduchý recept

Sardinky ve vinném těstíčku

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 38319
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

120 g Citrony
200 g Mouka polohrubá
400 g Sardinky v oleji
2 ks Vejce slepičí
200 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 512 kcal
Kilojoule 2 144kJ
12% Sacharidy 43 g
30% Tuky 22 g
2% Sodík 45 mg
57% Bílkoviny 32 g

Sardinky ve vinném těstíčku postup přípravy receptu:

1

Sardinky v oleji necháme okapat, do misky nasypeme mouku, přidáme vejce, přilijeme bílé víno a vypracujeme vinné těstíčko. Každou sardinku v něm obalíme. Na pánvi rozehřejeme olej od sardinek a obalené rybky v něm zprudka osmažíme.

2

Rybky rozdělíme na talířky, ozdobíme plátkem citronu a podáváme jako předkrm.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept