Recept

Pamlsek z vnitřností - recept pro psy

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 38323

Ingredience

1 kávová lžička Česnek sušený
50 g Játra kuřecí
150 g Mouka kukuřičná
1 polévková lžíce Olej olivový
60 g Ovesné vločky
1 kávová lžička Petržel - nať
30 g Sýr Parmezán
200 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 260 kcal
Kilojoule 1 088kJ
12% Sacharidy 42 g
8% Tuky 6 g
7% Sodík 132 mg
16% Bílkoviny 9 g

Pamlsek z vnitřností - recept pro psy postup přípravy receptu:

1

Nejdříve vyložíme plech na pečení papírem, předehřejeme troubu na 170 °C.

2

V míse metlami promícháme ovesné vločky, kukuřičnou mouku, nadrobno nakrájená játra, která jsme předem uvařili v neosolené vodě, strouhaný sýr, česnekový prášek, olej a nasekanou petrželku. Za stálého hnětení přiléváme vodu, tak aby se těsto důkladně propojilo a zůstalo vláčné. Nakonec jej vyklepeme na vál pomoučený trochou kukuřičné mouky. Když se těsto nelepí, rozválíme jej na plát o šíři 3 mm. Plát přendáme na plech a propíchneme vidličkou, rádýlkem rozdělíme na malé čtverečky.

3

Vložíme do trouby a pečeme zhruba 35 minut do zlatohněda.

4

Hotové přesuneme na mřížku a necháme důkladně vychladnout a vyschnout.

Poznámka

Vodu dávkujeme po troškách, aby těsto nebylo příliš mokré.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept